Piese de schimb

Gasiti si comandati acum piese noi, aftermarket sau originale pentru utilaje, la preturi avantajoase! Comanda simplu si rapid in trei pasi.

electronica

Astazi, un utilaj din orice domeniu poate conferi mai multa stabilitate si siguranta datorita sistemelor electronice pe care le are.

reparatii cutii de viteza

Reparatii de calitate pentru cutiile de viteze manuale si sisteme de transmisie. Punem totul la punct prin service-ul nostru mobil.

reparatii motoare

Motorul este ansamblul fizic functional de generare a energiei mecanice care produce forta si pune in miscare tot sistemul.

mecanica

Mecanica auto si intretinere. Indiferent ca ai nevoie de o revizie tehnica periodica, ai intampinat o problema la masina sau utilaj.

diagnoza computerizata

Oferim servicii de diagnoza auto computerizata, identificarea, interpretarea si stergerea erorilor intermitente sau permanente.

inlocuire bolturi si bucsi

Mecanicii nostri executa inlocuirea pieselor bloturi si bucsi direct prin service-ul nostru mobil fara alte deplasari din partea clientilor.

vopsitorie

Cand vine vorba de utilaje ne pricem la tot ce contin aceastea, vopsirea elementelor face parte din grila noastra de lucru.